Najnovšie recenzie zo sekcie Kefy pre psov
Doporucujem.S produktmi som velmi spokojna.
- Funguje presne podľa popisu
dobre odstraňuje chlpy, používané na labradorovi
- Vyzera fajn ale zatial som neskusal
- Dobra vec
Škoda,že nebol popis produktu presnejší,výška,šírka atď.
- rychle vycesanie psa a mnozstvo usetreneho casu
- neni problem aj s miestami, kde je kratka srst tam, kde si neporadi bezna kefa resp. hreben
- bezproblemove odstranenie podsady
- vhodny aj pre vacsie plemena
- asi nic iba obcas mechanizmus na vyhodenie srsti neztiahne vsetku srst
- Ľahká manipulácia
- Nesediaca veľkosť
Nad týmto produktom mám zmiešané pocity.
Plní svoju funkčnosť a môj psík ktorý nemá rád česanie sa s touto rukavicou nechajú v kľude a pekne očesať. Pekne vyčesáva srsť ak kratšiu aj dlhšiu.
Veľkosť rukavice by mohla byť menšia mne osobne nesedí dobre na ruke čo na funkčnosti neuberá.
Tažšie sa čistí a vyberajú sa z nej vyčesané chlpy.
- šetrne odstraňuje podsadu, padne dobredo ruky.
- Super funguje na kratkosrsteho jazvecika
- Na maltezaka veľmi dobry
Uvedený produkt používam nie len ako masážnu kefu ale aj na vyčesávanie srsti môjho psa - nemeckého ovčiaka. Srsť je potom v dobrej kondícii, pes veľmi dobre vyčesaný, srsť sa leskne, pes vyčesávanie berie v pohode, netrhá mu to srsť, veľmi dobre vyberá odumretú srsť a podsadu, najmä ak sa jedná od zbytočnú srsť. S výrobkom som veľmi spokojný hlavne čo sa vyčesávania srsti týka. Veľmi dobre mi sedí v ruke a nemám s ňou problém
Super produkt, vyskúšali sme už asi 10 typov kief, rôzne fumenné rukavice a podobné "somariny", ktoré zredukovali pĺznutie nášho Jack Rusell terriéra asi o 20%. Furminator resp. výrobca píše zredukovanie o 90%, najprv som sa smial, že pekná blbosť. Po dvoch týždňonch používania som však zmenil názor, kefa je proste dokonalá a naozaj je pĺznutie minimálne, predtým sme mali všade chlpy, teraz je to minimum chplov. A najlepšie je na tom to, že doteraz nášmu Jackovi vadili a boli nepríjemné všetky kefy a rukavice, pri tejto furminator vôbec "neprotestuje" a netrhá sa, dokonca mi to pripadá, že sa mu to páči. Odporúčam každému majiteľovi Jacka ruslla, dokonalá kefa.
- dlho som váhala, ale neľutujem, moja fena berňáka sa nerada češe,ale s týmto hrebeňom ma zobrala na milosť avydržala stáť.Teraz je o polovicu štíhlejšia
dobre sa s nim češe (Bichon)ale mohla som objednať trochu dlhší-moja chyba, asi doobjednám aj to
- Perfektny pomocnik pri zaplave chlpov pocas obdobia plznutia a velmi dobra cena :)
- češe dobre
češe dobre
Som veľmi spokojná...... aj moje mačky
- Nie je obojstranna
Zobrazujem 201 - 220 zo 296 recenzií « Predchádzajúci 1...9 10 [ 11 ] 12 13...15 Ďalšie »